Over ons

“Korte lijnen en persoonlijk contact”

Duurzaam Noord Drachten

Duurzaam Noord Drachten is een installatiebedrijf en gestart uit passie voor een bewust en duurzaam leven. Wij maken vanuit Friesland eerlijke offertes en zorgen dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Door korte lijnen en persoonlijk contact zorgen wij dat u tevreden bent.

Wie wij zijn en vooral wat wij doen kunt u lezen in de reviews op Google of de onderstaande referentie kaart voor een woning bij u in de buurt.

Ons werkgebied is Noord Nederland, Friesland en Groningen, en ons kantoor is gevestigd in het bedrijfsverzamelpand aan de Morra in Drachten. De wijk Morra is in de jaren 90 duurzaam gebouwd met veel groen. Het bedrijfsverzamelpand diende jaren als laboratorium voor Dierengeneeskunde. Daarna is het omgebouwd tot een duurzaam kantoorgebouw wat natuurlijk al heel duurzaam is. In de loop van de jaren is het pand door de eigenaar geheel voorzien van lucht water warmtepompen, zonnepanelen en energie zuinige led verlichting.

Ons werkgebied

Recente projecten

Bekijk hier een aantal recent uitgevoerde woningen. Via de referentie kaart krijgt u hopelijk een indruk van onze werkzaamheden in Noord Nederland

Vragen? Ik help je graag!

0512-726011