Bewust & Duurzaam

Zelf stroom opwekken?

16 zonnepanelen in Drachten

De recent gebouwde woning op het Drachtster vaart project hebben wij voorzien van 15 full black zonnepanelen met Solar Edge omvormer. Door de vrije ligging en de panelen aan de zuidzijde zijn de eigenaren gegarandeerd van de hoogste opbrengst.

20 zonnepanelen in Leeuwarden

Deze prachtige woning op de Blitseard in Leeuwarden is door de aannemer U. Veenstra uit Harkema gebouwd. Wij hebben de 20 full black zonnepanelen met een Solar Edge omvormer geplaatst voor voldoende stroom voor de lucht water warmtepomp.

12 zonnepanelen in Sneek

Voor de energieprestatie EPC norm werd deze woning in Sneek destijds opgeleverd met drie zonnepanelen. De eigenaar vroeg of wij deze panelen konden demonteren en vervangen door 12 zonnepanelen. Via marktplaats waren de drie “oude” zonnepanelen en omvormer snel verkocht.

20 zonnepanelen op een tuinhuis in Drachten

Wanneer je panelen op de woning niet mooi vind is een tuinhuis misschien een alternatief. Duurzaam Noord heeft een tekening gemaakt voor 20 zonnepanelen voor een platdak. Deze tekening voorzien van de juiste maten was bruikbaar bij het zoeken van de timmerman die het tuinhuis moest gaan bouwen.

18 zonnepanelen in Drachten

Een oudere woning met een karakteristieke uitstraling waarbij de zonnepanelen niet teveel in het oog mochten springen. Naast 18 zonnepanelen met Solar Edge omvormer heeft de eigenaar een warmtepompboiler en een groen sedumdak. Goede isolatie, goed voor het milieu en met subsidie.

15 zonnepanelen in Leeuwarden

Op deze woningen in de nieuwbouwwijk Wiarda lagen vanwege de EPC norm 4 panelen. De 4 panelen zijn verplaatst naar de andere kant van de woning zodat er ruimte ontstond voor 14 en 15 full black panelen goed voor ca. 5000 kWh per jaar.

12 zonnepanelen in Drachten

Aan de straat staan hoge bomen die bij laagstaande zon voor schaduw kunnen zorgen. Daarom hebben wij de 12 full black zonnepanelen zo hoog mogelijk op het dak gemonteerd en voorzien van Optimizers van Solar Edge.

Kwaliteitsproducten

Oog voor afwerking

Persoonlijk contact