Over ons

Duurzaam Noord is gestart uit passie voor een bewust en duurzaam leven. Met mijn kennis van verwarming, koeling, ventilatie en mijn ervaring met energiebesparende maatregelen wil ik graag particulieren adviseren naar een duurzamere woning. Het energieverbruik in huis is een van de grootste veroorzakers van CO2 uitstoot. Duurzaam Noord gevestigd in Friesland biedt kwalitatieve en betaalbare duurzame oplossingen die naast een lagere energienota ook zorgen voor een lagere CO2 uitstoot.

DSC_0102

De meeste woningen in Nederland zijn meer dan 10 jaar oud. Vaak begint het met het verbeteren van isolatie. Want als de woning minder warmte verliest scheelt dat in de stook kosten. Daarna kijken we naar de warmteopwekking, meestal een CV ketel, in de woning. Tegenwoordig zijn de CV ketels een stuk zuiniger en zijn er allerlei slimme thermostaten verkrijgbaar. Wil je niet alleen besparen maar zelf ook energie opwekken dan zijn zonnepanelen financieel aantrekkelijk door de mogelijkheid van salderen en BTW teruggaaf.

Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden in uw woning en maken de financiƫle voordelen inzichtelijk. Naast het advies en het aanvragen van subsidies levert en installeert Duurzaam Noord complete installaties met de maximale energiebesparing.

Duurzame energie voor iedereen!

Gosse Veenstra